Ga naar content

Meer over Peau Ling

Als dochter van een Chinese acupuncturist & psychiater en een Nederlandse verpleegkundige ben ik opgegroeid met zowel de oosterse als de westerse geneeskunde. Ik ben iemand die mensen graag helpt en het was dan ook logische keuze om acupunctuur te gaan studeren. In juli 2018 heb ik met goed gevolg de acupunctuuropleiding bij Traditional Chinese Medicine Academy (TCMA) in Amsterdam afgerond.

Wat ik – naast alle kennis en ervaring die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan – heb geleerd is dat je als acupuncturist een succesvol resultaat niet alleen kan bereiken. U en ik werken samen aan uw herstel. Zie mij als een begeleider naar de weg naar uw balans.

Scholing en ontwikkeling
Als je als acupuncturist bent afgestudeerd, dan begint pas het echte leren. Ik doe veel zelfstudie, met name op het gebied van Master Tung. Hierin volg ik Susan Johnson, Brad Wishnant, Henry Mc Cann, Philip Weeks, Shaun Goodman en Dean Mouscher.

Om lid te zijn van de NVA ben je verplicht ieder jaar bij- en nascholingen te volgen.
Master Tung/dr. Tan gerelateerd:
– The best of Master Tung’s Magic points – Susan Johnson
– Master Tung’s Magic Points Beginning Series – Susan Johnson
– Master Tung’s Magic points Advanced series – Susan Johnson
– Master Tung’s Bloodletting – Philip Weeks
– Effectief pijn behandelen met Acupunctuur deel I, II en III – Kris Oosting
– Effectief Behandelen met Acupunctuur: Qi Jing Ba Mai- Kris Oosting

Overige na- en bijscholingen:
Ghost points, Menopauze, Gewichtsveranderingen, Depressie & bipolariteit, Vermoeidheid, Oncologische zorg, 1-jarige kruidenopleiding bij Qing Bai en Mycotherapie.

Sinds 2021 ben ik ook actief lid van de NVA. Ik ben kaderlid bij de afdeling Onderwijs en Wetenschap. De belangrijkste taken van deze afdeling zijn de erkenning en kwaliteitscontrole van acupunctuuropleidingen, het toelatingsbeleid en de aanname van leden. Dit is interessant en zeer leerzaam. Op deze manier leer ik het werkveld goed kennen en krijg ik een breder beeld van acupunctuur en alles wat daarbij hoort.